Tudnivalók, információk az első napról


Két hét múlva ilyenkor már elvileg Szatmárcsekén leszünk, most megpróbáljuk összefoglalni az utazással és az első túranappal kapcsolatos dolgokat.

A Bálaboyz egy nappal hamarabb indul, ez fontos.

Július 29-én csütörtökön két karaván indul el reggel a Trafóból Esztergomból:

-'A' csapat: Flo, az autója, és Sku [az utóbbi fog vezetni]. Az 'A' csapat legkésőbb nyolckor startol, és a fővárosban felveszi a Sztárfodrászt, és a víziszonyos Zoli sógort, a cuccaikkal együtt [mivel ők ketten kedden nem utaznak le Egomba cuccot-a-Mercire talcsira]. Ha semmi nem jön közbe, és minden a terv szerint halad, az 'A' csapat legkésőbb délután egykor Tiszabecsre érkezik.

-'B' csapat: Carlos, Lala, a verdája és Pilu. Ez már érdekesebb, ugyanis nem biztos, hogy Lala részt vesz a túrán, így a maradék két fő utazása jelenleg rejtély, de csak megoldják valahogy. Bízzunk benne, hogy így vagy úgy ők is 13.00-kor felsorakoznak a rajtvonalra.
Az autókat le kell tenni a kempingben, cuccokat levinni a vízhez, bemálházni a hajókba, kenukba, rátölteni sörrel és röviddel [törkölypöröly], majd start!

Tiszabecsen addigra a BálaBoyz előörs nyilván jó kapcsolatba kerül a kemping büféjével, és vidám hangulatban várja majd az indulást.

Ha végre vízre szállunk, a táv 24 folyamkilométer Szatmárcsekéig, ezt tavaly délután 16.00-ás indulással este kilencre teljesítettük.
Nagyjából ennyi.

Tavalyi indulás a Trafóból: